Product Code: BL03
Availability: In Stock
RM59.00 RM109.00

Available Options

Bella BL03



Dress BELLA By Mak Jemah

Tampil anggun dan ayu dengan Bella Mak Jemah

Yer la, Mak Jemah tahu. Feedback sangat2 positif selama jual kurung Mak jemah ni walaupun material berbeza

  • Tahan lama & tahan lasak. 2 - 3 tahun boleh pakai lagi. Kecuali bila saiz bertukar. Yang tu Mak Jemah tak boleh nak tolong. hihiii
  • Sejuk dan selesa bila dipakai. Material como crepe yang berkualiti 
  • Nursing & wudhu' friendly
  • Cutting Princess cut, ada belahan tengah berkain yang menjadikan kain kembang-kembang lagi, gaya puteri gtu
  • Ada poket di sisi, senang uolllsss simpan kunci kereta, hehe (cakap kat diri sendiri (>.<) )
  • Ada lace penambah seri (>o<)


Takde sorok2. Meterial como crepe ni memang ada peminat2 tersendiri. Alhamdulillah, feedback sangat2 baik. Mak Jemah share di FB TruStory.my


Jangan tunggu lama-lama. Nanti lama-lama, ia diambil orangg.. cewahhh.


** Untuk makluman tiada pemulangan untuk penukaran saiz bagi produk SALE


Cuma nak maklumkan penghantaran akan mengambil masa 1 - 3 hari bekerja yer. Kami sedang bertungkus lumus untuk menyiapkan semua order sebaiknya.


Insya-ALLAh tiada yang tertinggal. Jika ada kesulitan, boleh PM kami di Facebook. Kami akan bantu2 sebarang kesulitan yang timbul.


Related Products